Walkaboutaboriginal art
In mei, juni en juli zullen we aansluitend aan de Satsang op Walkabout gaan. Dit doen we op de Eenheidsvortex in Abbekerk
Een Walkabout is een belangrijk ritueel afkomstig van de Aboriginals. Waarin de verbinding met de Bron, de ontwikkelingsweg van de ziel en de heilige verbinding met Droomtijd centraal staan.
Zo een Walkabout kan soms vele maanden duren. Deze trektocht door binnenlanden van Australië gaat volledig in verbinding met "Al Dat Is".
 
De data en thema's zijn:
  • 9 mei  "Inwijding in Droomtijd"
  • 6 juni  "In verbinding met de Binnenaarde"
    4 juli   "navigeren in synchroniciteit"
  •  
 
De Walkabout:
Voorafgaand aan de Walkabout op 10 mei ontvang je de heilige inwijding in Droomtijd. We zullen ons hiermee verbinden om vervolgens in stilte ons pad te vervolgen.
Kenmerkend voor een Walkabout is dat er telepathisch gecommuniceerd wordt en alleen als dit "nodig" is. Je blijft namelijk stevig verbonden in droomtijd en dat is een cadeautje voor de Ziel.
Het zal je een enorme boost geven en vele antwoorden en inzichten over je Eigen weg, de weg van jouw ziel. Na afloop van de Walkabout is er ruimte om je ervaring te delen.
 
Praktische info:
Draag makklijke (regen) kleding en wandelschoenen, ook een (rug)tasje met water en een handdoek is aan te raden. We verzamelen om 13.00 in de praktijk en zijn hier rond 15.30 weer terug.
De prijs voor deze bijzondere middag is € 55,-
Je kunt je hiervoor inschrijven via het reserveringsformulier.
Wees een met Al Dat Is, laat moeder Aarde je navigeren en je passen verlichten
walkabout-1