lotusSatsang

In Eenheid en Waarheid samenzijn dat is wat we doen tijdens een Satsang. In Eenheid verbonden met het hoogste belang van “AL DAT IS” onderzoek je levensvragen en ontvang je op verhelderende wijze inzicht in je basishouding, overtuigingen en perceptie van jouw wereld. Hierdoor kom je tot diepgaande realisaties die je bewustzijn verhogen en heling brengen. Vervolgens kan je de praktische handvatten die je mee krijgt gaan toepassen en je nieuwe (van pijn bevrijde) realiteit vorm geven.


“Steeds meer kom je tot het besef dat elk moment zichzelf schept
waardoor de gevoelens van onmacht verdwijnen”.


Op deze ochtenden kan je krachtig ervaren hoe fijn en veilig het is jezelf te zijn. Je ontwikkelt zelfvertrouwen in het delen van je waarneming, gevoelens en gedachten. Je ervaart wat het inhoudt om in Eenheid (samen) te zijn en afgescheidenheid op te heffen. Hierdoor ga je steeds meer je Ware Zijn ervaren en leer je hoe je jezelf vanuit je Ware Zijn en zonder terughouding kunt delen.


Door je herwonnen vertrouwen kan je vanuit een vrij vertrekpunt verantwoordelijkheid nemen en kom je los van patronen die niet langer ondersteunend zijn. Je ontdekt (weer) hoe fijn en ondersteunend het leven is als je open en eerlijk jezelf bent ♥

 

Maandelijks kan je terecht voor een Satsang. Kijk in de agenda voor actuele data en reservering.